Home Biorezonanta Aplicatia Quantum iLife - Biorezonanta Beneficii Quantum iLife Preturi Contact

Biorezonanta

Biorezonanta ar putea fi definita pe scurt interactiunea intre doua sau mai multe entitati si/sau sisteme in care cel putin una (unul) este de natura biologica.

De cele mai multe ori notiunea de biorezonanta este folosita pentru a descrie procese sau fenomene in care este implicat organismul uman.

Asocierea biorezonanta - organism uman este incurajata in special de inmultirea si diversificarea accelerata a aparatelor de biorezonanta utilizate in intretinerea si reglarea corporala si emotionala.

In zilele noastre majoritatea celor care au introdus in vocabularul personal cotidian notiunea de biorezonanta pot fi impartiti in doua categorii :

  • O categorie este cea a celor pentru care biorezonanta este o sarlatanie cu rare efecte placebo si au ajuns la aceasta convingere datorita carentelor culturale si stiintifice.
  • O alta categorie este a celor care datorita acelorasi lacune de instruire si educatie, folosesc notiunea de biorezonanta cu un aer de arhanghel semidoct, de initiat privilegiat divin care a patruns mai bine decat semenii sai tainele mistice si/sau stiintifice ale naturii si universului.

Este evident ca intalnirile dintre indivizi din cele doua categorii nu au ca rezultat decat consolidarea convingerilor personale anterioare polemicii nascute de subiectul numit biorezonanta.

In realitate cele doua categorii cu conceptii fracturate despre biorezonanta, nu sunt decat victimele ratacirilor orgolioase si obtuze ale eminentilor oameni de stiinta. Acestia, constient sau nu, isi ascund limitele inteligentei intr-un melanj amorf de principii si legi in special in domeniul fizicii.
Este hilar cu cata incapatanare stau ancorati in trinitarismul schiop al impartirii esentelor fizice in informatie, materie, energie.
Este debusolant cum fiecare savant si academician muta dupa bunul plac granitele dintre palierele newtonian, relativist, cuantic, nonliniar si conectiv.

In realitate esentele fizice sunt doar doua: informatia si manifestarea.

In momentul cand aceasta evidenta va fi acceptata se va putea dezvolta o teorie ortoesentiala care sa explice si aplice unitar si coerent, stiintific si tehnologic procesele si fenomenele naturale printre care si biorezonanta.